bildtopp

Första kullen 2 år idag! 2008-08-16

newsimageNon-floated image
newsimageNon-floated image
Grattis till Alexias första kull som blir 2 år idag! Det är fantastiskt roligt att få se hur de vuxit och utvecklats.

Här är nytagna bilder på nästan alla katter från kullen och förhoppningsvis kommer det även bilder på Mischa (Elise) snart också.

Enzos matte skriver att Enzo är lugn, cool och helt underbar. Han finner sig tillrätta överallt och följer utan problem med i bilen på semestern. Han är oerhört sällskaplig och älskar att bli kliad på magen.

Aston har fått samma lejonman som sin mor. Hans familj har precis flyttat till ett radhus där Aston och hans kattkompis Tim trivs jättebra.

Maranello är fortfarande nästan lika busig som när han var kattunge och han jagar gärna kompisen Vivaldi runt lägenheten. Han är även lugn och harmonisk och tar allt med ro så länge husse eller matte är med. När det är dags för gos så trampar han hur länge som helst för att sedan krypa ihop så nära han kan för att mysa.

Smilla (Saleen) är en bestämd dam med stor personlighet, allt sker på hennes villkor. Hon gillar inte att bli buren och det krävs speciella procedurer vid kamningen. Smilla älskar sin kattkompis Leo och hon är även en duktig jägare som släpar hem möss och fåglar.

Fler bilder på 2-åringarna

5 senaste nyheterna

Footer