bildtopp

Andra kullen ett år idag! 2008-10-28

newsimageNon-floated image
newsimageNon-floated image
newsimage
Grattis till Alexias andra kull som blir ett år gamla idag! Tiden går som vanligt väldigt fort, och samtidigt som vi njuter av de nyfödda här hemma kan vi nu se hur stora och vackra kattungarna ur förra kullen blivit.

Här är nytagna bilder som jag fått av ägarna på alla skönheterna.

Ester (Coelia) är sin mamma upp i dagen. :-) Hennes matte skriver att hon är världens mysigaste och att hon verkar trivas med livet. Ester får följa med familjen nästan överallt, hon älskar att åka bil och i somras fick hon följa med och campa. Hemma får hon gå ut på promenader i sele vilket hon uppskattar väldigt mycket. I framtiden ska Ester förhoppningsvis få egna kattungar!

Smilla (Liona) är fortfarande lika gosig som när hon var liten och numera är hon kastrerad. I somras när hon var på landet fick hon gå ute men hon är en liten fegis och håller sig nära huset. Hemma i Vallentuna får hon också gå ute lite men där håller hon sig mest på altanen. Hon har blivit bästis med grannkatten Simba som hon brukar gosa med.

Tarpeia älskar att vara ute på landet. Där kan hon jaga möss, klättra i träd och röra sig helt fritt. När hon kommer hem till stan blir hon lite låg, men det går snabbt över. Tarpeia har nyligen kastrerats och hon tyckte inte om tratten, men nu när hon slipper den så busar hon runt som vanligt. Idag på födelsedagen har hon firats med torsk och räkor som är favoritmaten!

Sibell (Cianna) är en härlig tjej full av liv som busar runt och spelar kula över golven. Hon far som en virvelvind genom huset! Sibell tar en tur i skogen varje dag i sele. Då passar hon på att hälsa på grannkatterna och att klättra i träd. Hon gillar att gå ner till sjön och titta på änderna som simmar runt. Då njuter hon i fulla drag!

Nero, den enda hanen i kullen, har blivit en stor och ståtlig kille! Han har precis flyttat till hus där han bor med sina människor, Sibbekompisen Lovis och hunden Jaffa. I somras var han på utställningspremiär och det är även tänkt att han ska få lämna några kullar om några honor faller för honom.

Fler bilder på ettåringarna

5 senaste nyheterna

Footer